HATAY / REYHANLI - Gazi Mürsel Ortaokulu

Gazi Mürsel Ortaokulu

Yeşilova Mahallesi 88. Sokak No30
Vizyon
Aklın ve bilimin ışığında soran ve sorgulayan, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, sahip olduğu gizil güçlerini en üst düzeyde gerçekleştirip kendisi ve toplum için kullanan kendi ayakları üzerinde durabilen, beşikten mezara kadar eğitimi temel bir ihtiyaç kabul eden bir okul toplumu oluşturmak için varız
Misyon
Bütün bireyler öğrenebilir ilkesi doğrultusunda, bireysel farklılıkları dikkate alarak öğrenme ortamları oluşturmak, çağın gereksinimlerine cevap verebilen, kendine güvenen, araştıran, sorgulan bireyler yetiştirmek için varız.
Öğretim Şekli :TAM GÜN
8.10 - 14.40
KALORİFER
Ulaşım
Okulumuza ulaşım ilçe merkezinden özel halk otobüslerle, Hatay merkezden özel servis araçları ile sağlanmaktadır.
Servis Bilgisi
Yeşilova Mahallesi Saray Caddesi No:30 Reyhanlı/HATAY